Donderdag is vaccinatiedag in VC Bolwerk Nieuws RSS

Elke donderdag kunnen inwoners van Vilvoorde en Machelen zich tussen 9.30 en 13.30 uur & 14 en 19 uur zonder afspraak laten vaccineren in VC Bolwerk, zolang de voorraad strekt.

Als er een grote toeloop aan mensen is, zouden er wachtrijen kunnen ontstaan. Kom dus best gespreid over de dag als jij gebruik zou willen maken van deze herkansing.

Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk mensen deze kans te bieden, maar kunnen niet garanderen dat iedereen wordt bediend. We zijn immers beperkt in functie van onze voorraad en beschikbare tijd. 

Voor wie?

  • Je bent inwoner van Machelen-Diegem of Vilvoorde
  • Je bent nog niet gevaccineerd (je hebt geen eerste dosis gekregen)
  • Je bent ouder dan 12 jaar

Wat moet je doen?

Bij aankomst in het vaccinatiecentrum, toon je je identiteitskaart. Je wordt ter plaatse ingeschreven en je krijgt meteen een vaccin.

Soort vaccin

Je kan een Pfizer-vaccin krijgen en dan maak je ter plaatse een afspraak voor je tweede dosis. Wie minstens 18 jaar oud is en daarvoor kiest, kan ook een Johnson & Johnson vaccin krijgen. Hier volstaat één dosis.

Enkel je tweede prik gemist? 

Heb je wel al een eerste prik gekregen, maar kon je niet op je afspraak zijn voor je tweede prik? Neem contact op met het vaccinatiecentrum en maak zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor je tweede dosis. Je bereikt VC Bolwerk op 02 255 47 88.

Gepubliceerd op dinsdag 20 juli 2021 16.02 u.