Vervroeg je tweede prik met AstraZeneca Nieuws RSS

Dankzij de levering van Astra Zenaca-vaccins is het mogelijk om je 2e afspraak met AZ te vervroegen naar 8 weken. Bescherm jezelf optimaal en herplan online je afspraak.

AstraZeneca leverde ons land de beloofde 700.000 vaccins wat betekent dat heel wat mensen hun tweede dosis met een maand kunnen vervroegen.

Moet je nog tot augustus wachten op een tweede dosis van het AstraZeneca-vaccin en wens je jezelf sneller optimaal te beschermen tegen COVID-19 en de oprukkende Delta-variant? Dan kan je er zelf voor kiezen om jouw afspraak te vervroegen in functie van onze beschikbare vaccinatiemomenten.

Dit gebeurt niet automatisch. Herplan je afspraak zelf online via de bevestigingsmail van jouw originele afspraak voor de tweede dosis na 12 weken. Als het niet meteen lukt om een vrij moment te vinden, probeer het dan enkele dagen later opnieuw, want onze planning wordt continu aangepast en vrije momenten worden regelmatig beschikbaar gesteld.

Lees er meer over op https://www.laatjevaccineren.be/vervroegen-van-de-tweede-dosis-astrazeneca.

Als je de afspraak niet zelf kan verplaatsen, neem dan contact op met onze helpdesk: 02 255 47 88. Het is mogelijk dat de telefoonlijn van de helpdesk bij momenten overbevraagd is. Probeer het in dat geval later nog eens opnieuw.

Gepubliceerd op donderdag 1 juli 2021 13.42 u.